Ben kijkt naar ‘St. Maarten KLM Boeiing 747 landing’

YouTube staan veel filmpjes van vliegtuigen die landen op ‘Princess Juliana International Airport’ op St. Maarten. Dat is niet verwonderlijk want de landingen van vooral de grote vliegtuigen zijn erg spectaculair. Omdat het vliegveld een hele korte landingsbaan heeft, komen de vliegtuigen uitzonderlijk laag aanvliegen. De afstand tot de badgasten op het strand is zo klein dat het een zeer indrukwekkend schouwspel is. Ook Ben is onder de indruk van de landing. Het filmpje dat hij kijkt, is gemaakt in 2010 en is tot nu toe 8 miljoen keer bekeken.

Over Slow e-Motion:

Zo lang mogelijk jong blijven is voor veel mensen een streven. Er zijn crèmes die letterlijk ‘anti-ageing’ heten. In het project Slow e-Motion willen we als tegenwicht laten zien hoe mooi ouderen zijn, op een luchtige manier, met een knipoog. We filmden hen terwijl ze naar bekende YouTube filmpjes keken. De emoties en reacties die ze daarbij ondergaan, hebben we sterk vertraagd. Van een traan tot een lach, waarbij de fijne rimpeltjes mooi zichtbaar zijn.

Negen 75-plussers hebben meegedaan aan dit project. In 2016 wordt het via beamers door heel Nederland heen geprojecteerd.

Een kijkje achter de schermen van het project is te vinden in ons fotoalbum op Facebook.