Nel kijkt naar ‘Mutant Giant Spider Dog’

Om mensen eens lekker te laten schrikken, trok de Poolse grappenmaker Sylwester Wardega zijn hond een groot vogelspinpak aan. Het resultaat is een bizar uitziende megaspin die mensen de stuipen op het lijf jaagt. Hij verrast mensen in de lift of komt plotseling een deur uitrennen als onwaarschijnlijk grote spin. Ook Nel kijkt vol ongeloof naar de ‘Spider Dog’, haar mond valt er letterlijk van open. Het filmpje uit 2012 is een enorme hit geworden en maar liefst 152 miljoen keer bekeken. Op zijn Facebook pagina heeft Sylwester recentelijk aangegeven dat hij bezig is om een tweede deel van ‘Spider Dog’ te maken.

Over Slow e-Motion:

Zo lang mogelijk jong blijven is voor veel mensen een streven. Er zijn crèmes die letterlijk ‘anti-ageing’ heten. In het project Slow e-Motion willen we als tegenwicht laten zien hoe mooi ouderen zijn, op een luchtige manier, met een knipoog. We filmden hen terwijl ze naar bekende YouTube filmpjes keken. De emoties en reacties die ze daarbij ondergaan, hebben we sterk vertraagd. Van een traan tot een lach, waarbij de fijne rimpeltjes mooi zichtbaar zijn.

Negen 75-plussers hebben meegedaan aan dit project. In 2016 wordt het via beamers door heel Nederland heen geprojecteerd.

Een kijkje achter de schermen van het project is te vinden in ons fotoalbum op Facebook.