John kijkt naar ‘Epic Baking Soda And Vinegar Challenge Fail’

De maker van deze video heet ‘ReactionResponseKing’ op YouTube. Zijn kanaal staat vol met video’s waarin hij van alles in zijn mond stopt, meestal ingrediënten die afzonderlijk of juist in combinatie niet erg aantrekkelijk zijn om in je mond te stoppen. Zo eet hij een flinke hoeveelheid wasabi-poeder, schudt hij theezakjes leeg in zijn mond, en voert hij de bekende cola light met menthos proef uit. In deze video stopt hij een combinatie van baking soda en azijn in zijn mond. John heeft het zelf ook even niet meer als hij ziet hoe het heftig op elkaar reagerende goedje de mond van de jongen uitspuit. De video uit 2012 is 7 miljoen keer bekeken.

Over Slow e-Motion:

Zo lang mogelijk jong blijven is voor veel mensen een streven. Er zijn crèmes die letterlijk ‘anti-ageing’ heten. In het project Slow e-Motion willen we als tegenwicht laten zien hoe mooi ouderen zijn, op een luchtige manier, met een knipoog. We filmden hen terwijl ze naar bekende YouTube filmpjes keken. De emoties en reacties die ze daarbij ondergaan, hebben we sterk vertraagd. Van een traan tot een lach, waarbij de fijne rimpeltjes mooi zichtbaar zijn.

Negen 75-plussers hebben meegedaan aan dit project. In 2016 wordt het via beamers door heel Nederland heen geprojecteerd.

Een kijkje achter de schermen van het project is te vinden in ons fotoalbum op Facebook.