Fotowedstrijd/ invulling Jo Visser Award

Op vrijdag 16 november 2012 ontving prof.dr. Martin Boekholdt van voorzitter Maarten den Ottolander de Jo Visser Award; een prachtig beeld van een trotse pauw en een geldbedrag van € 5000,- voor een project dat bijdraagt aan meer waardige ouderenzorg, naar keuze van prof. Boekholdt. GetOud was de gelukkige winnaar. Als invulling van deze prijs hebben wij een fotowedstrijd bedacht om jong en oud met elkaar in contact te brengen. De inzendingen werden winter 2013 in de avonden in het openbaar geprojecteerd. De mooiste inzending kreeg € 250 van het geldbedrag van GetOud. Vereniging het Zonnehuis heeft aanvullend € 250 gedoneerd voor de tweede (€ 150) en derde (€ 100) prijs.

De winnaars zaten uiteraard ook bij de inzendingen die geprojecteerd worden. Hieronder staan ze op rij. Het filmpje laat zien hoe de fotowedstrijd tot stand kwam evenals een selectie van inzendingen en een reactie van de gelukkige winnaars! De winnaars waren:

1. Susannah Karelse – Je bent nooit te jong of oud om te spelen – tikkertje maakt me blij en blozend gezond!
2. Wianda Bongen – Een boom groot of klein, voor ieder zal een keer een einde zijn.
3. Hannah Jacques – Aardappelen groente vlees.

  • Jaar: 2013
  • Samen met: Vereniging het Zonnehuis, Leyden Academy
  • Ditje Datje: Aanvankelijk was het spannend was of studenten wel mee wilden doen maar we kregen uiteindelijk bijna zeventig inzendingen binnen.