Beautydagen bij HWW

Samen met de immer vrolijke dames van stichting Beauty voor de senior hebben we in de zomer van 2019 op alle negen locaties van HWW zorg beautydagen voor de bewoners georganiseerd met aansluitend een fotoshoot.

De dames en ook heren kwamen veelal enthousiast voor wat komen gaat binnen en vonden alle aandacht geweldig. Vaak kregen ze eerst een massage (schouders, gezicht en handen) waarna het gezicht werd opgemaakt en de haren gekapt. Sommige mensen vonden het spannend en keken eerst onder het genot van (af en toe enorm veel) zoetigheid en een kop koffie de kat uit de boom. Maar als ze eenmaal de sfeer geproefd hadden, wilden ze maar wat graag zelf ook de stoel in en gefotografeerd worden.

Reacties van de mensen waren onder andere: ‘Zo zag ik er vroeger uit, wat mooi!’ ‘Ik woon hier al een tijdje, en nu jullie hier zijn, zou ik zo graag willen dat jullie morgen weer komen.’ en ‘Ik voel me 10 jaar jonger!.’

  • Jaar: 2019
  • Samen met: HWW, Beauty voor de Senior
  • Ditje Datje: “Jullie maken weer paradijsvogels van ons grijze muisjes”, alsdus een bewoonster.
  • Ditje Datje: Een bewoonster die er een hard hoofd in had dat make-up haar goed zou staan was zo blij en verrast met het resultaat en de foto dat ze even later terugkwam met haar rollatorplankje vol flesjes wijn en rolletjes rolo als bedankje voor ons allemaal <3.